E-mail instellen - Spark mail Mac

Naar aanleiding van interresse in Spark mail in combinatie met je mail adres van MijnHostingPartner.nl maken we dit artikel. Na het gebruiken van deze mail client beveelt MijnHostingPartner.nl deze standaard aan. We verzoeken klanten ook om de client eens uit te proberen die van het standaard mail programma afkomen van Apple.

Om je email account van MijnHostingPartner.nl toe te voegen in Spark mail volg je onderstaande stappen:

E-mail instellen -  Spark mail Mac

Kies hier voor "Other"

E-mail instellen -  Spark mail Mac

Vul jouw gegevens aan binnen de velden, jouw email adres van MijnHostingPartner.nl en het wachtwoord. Hierna druk je niet op add, maar druk je op additional settings.

E-mail instellen -  Spark mail Mac

Voer de velden aan zoals in de screenshot, waar het enige is wat je moet veranderen is jouw email adres natuurlijk.
Wanneer 25 bij uitgaand niet in je netwerk werkt, voer dan 26 in. Alletwee de poorten ondersteunen wij.

E-mail instellen -  Spark mail Mac

Hierna kan je gebruikmaken van je email account. Wanneer je er nog problemen mee hebt dan graag even screenshots aan ons doorgeven van je instellingen en van enige foutmeldingen die je ontvangt.

Troubleshooting
1, Controleer de poorten
2, Controleer of je kunt inloggen in de webmail. Kan dit niet? Reset je wachtwoord op de volgende manier.
3, Controleer de host adressen, dit dienen in elk geval onze addressen te zijn!

Keywords: mac mail instellen mail programma apple email instellen