FTP verbinding maken in Filezilla (versie 3.10.3)

In dit artikel behandelen we Filezilla specifiek om verbinding te maken via FTP.
Wat je hiervoor nodig heeft is een FTP account met bijbehorend wachtwoord. Hoe je dit kunt instellen is op de volgende link te zien.

Je kunt dit even knippen en plakken in een notepad document om dit gemakkelijk te maken, daarna kun je de laatste Filezilla versie downloaden op de site. (https://filezilla-project.org/)
Download dit altijd via de officiï«le site van Filezilla.

Hierna voer je de gegevens in die nodig zijn en druk je op snelverbinden:
FTP verbinding maken in Filezilla (versie 3.10.3)

Denk eraan dat voor jouw FTP gebruikersnaam altijd ftp voor moet.
Hierna kom je terecht in de directory structuur van jouw hostingspace, afhankelijk van het FTP account en de rechten die hier aan zijn gezet.

Keywords: FTP account Filezilla verbinding