Hoe bestel ik een add-on?

Als je gebruik maakt van hosting dan kan het zijn dat je natuurlijk gebruik wilt gaan maken van bijvoorbeeld een SSL certificaat. Je kan een certificaat verder aanschaffen door middel van een add-on. Hoe je die add-on besteld vind je in dit artikel terug.

1. Om dit te doen dien je eerst ingelogd te zijn in het klantenpanel. Hierna klik je op Mijn producten.

Hoe bestel ik een add-on?

2. Klik hier op het product waarvoor je een add-on wilt bestellen, je kan dit doen door op de bekijk knop te drukken.
Hoe bestel ik een add-on?

3. Klik hierna op het kopje add-ons en selecteer de gewenste add-on.

Hoe bestel ik een add-on?
4. Hier selecteer je het gewenste domein en druk je vervolgens op bestellen, hierna kun je de bestel procedure volgen, je ontvangt dan hiervoor een factuur.