Contact formulier instellingen

Dit artikel legt uit hoe je wijzigingen kunt aanbrengen op de contact pagina en naar welk email adres verzonden dient te worden. Wanneer je nog geen email adres hebt aangemaakt bij MijnHostingPartner.nl dan kun je dit op de volgende manier aanmaken.

Je kunt inloggen op de sitebuilder met gebruik van jouw control panel gegevens. Deze zijn naar je toe verzonden met het aanmaken van het pakket.

https://v2.mijnsitebuilderpartner.nl/

Wanneer je bent ingelogd ga je naar de instellingen.

Contact formulier instellingen

Je selecteerd het tabblad Email.

Contact formulier instellingen

Hier zijn de instellingen voor het email account. Je kunt hier bij de bovenste optie het algemene email account instellen. Hieronder kun je de Naam en email opgeven waarnaar het contact formulier wordt opgestuurd. Dit hoeft niet het algemene email adres te zijn.
De naam krijgen mensen te zien wanneer er reactie terug plaats vind.

Contact formulier instellingen

Je bent nu zover om van het contact formulier gebruik te maken, wat we hieronder gaan behandelen is het aanpassen van het contact formulier zelf.

Wanneer je de module actief hebt dan staat hij in het linkermenu onder actief. Wanneer hij er niet bijstaat zoek je naar het telefoon icoontje en activeer je hem. Hierna kun je de velden aanpassen naar wens.
Contact formulier instellingen

Ook bestaat de optie om een nieuw veld toe te voegen of de velden te verplaatsen.

Het contactformulier is bij deze ingesteld.

Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords:

Sitebuilder contact formulier pagina email