Webhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.be

Het vernieuwde control panel

Het vernieuwde control panel
MijnHostingPartner

Het vernieuwde control panel

Als je gebruik maakt van onze hosting dan zal je het wellicht al gezien hebben. Er is vandaag op 16 november onderhoud aan ons control panel, je vraagt je misschien af wat voor gevolgen dit voor jouw website heeft.

Voor je eigen website zal dit gelukkig geen gevolgen hebben en tijdens het onderhoud blijft je website ook gewoon bereikbaar. Echter zullen er wel een aantal dingen veranderen in jouw control panel, vooral met de snelheid.

In deze blog post gaan we een aantal dingen doornemen die er zullen veranderen in jouw control panel.

De snelheid

Een van de dingen die sterk verbeterd zou moeten zijn is de snelheid van het control panel. Zo zal je gaan merken dat dingen een stuk soepeler zouden moeten gaan, denk hierbij aan bijvoorbeeld de file manager.

Als je veel of grote bestanden in jouw website hebt staan dan kan het zijn dat de file manager aan de trage kant is. Gelukkig behoort dat nu tot het verleden, je kan hier veel sneller door navigeren waardoor je sneller je werk kan verrichten.

Dit is echter niet het enige wat enorm versneld is, ook onze webapp galary is een stuk sneller geworden. Hiermee is het makkelijker om je gewenste CMS snel te installeren op jouw hosting.

De interface

Als je nu het control panel op start dan zal het je hoogst waarschijnlijk opgevallen zijn dat de icoontjes veranderd zijn. Misschien maak je je nu ook zorgen dat alles veranderd is, gelukkig is dat niet het geval.

Alles staat verder nog op de zelfde plek als voorheen echter zijn alleen de icoontjes veranderd. We hopen dat hiermee alles iets overzichtelijker is dan eerder waardoor je makkelijker aan de slag kan.

Verder is er aan de interface gelukkig niks veranderd het is gewoon het oude vertrouwde control panel. De veranderingen zijn voornamelijk aan de achterkant en hebben voor namelijk met de snelheid te maken.

Hierbij zijn er ook allerlei vervelende bugs opgelost waardoor het gebruik hiervan nog soepeler zal zijn.

Hosting bij MijnHostingPartner

Met het nieuwe control panel zullen zaken zoals WordPress hosting nog soepeler verlopen. Het zal allemaal sneller gaan en met een stuk minder problemen wat voor de klant prettig is.

Mocht je nog geen totaal pakket hebben maar wellicht interesse hebben in onze diensten dan is dit een goed moment om een pakket te kopen. Je kan hierbij je eigen website online brengen, voor zowel hobby websites als zakelijke websites.

Mocht je vragen of interesse hebben over het nieuwe control panel of onze diensten dan kan je altijd kijken of er een chat medewerker beschikbaar is. Indien niemand op de chat aanwezig is dan kan je een ticket aanmaken richting onze helpdesk. Contact via Facebook of Twitter is ook mogelijk.