Webhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.be

Reseller

Reseller WL100

36.00
per maand Excl. BTW

Reseller WL300

42.00
per maand Excl. BTW

Reseller WL500

55.00
per maand Excl. BTW

Reseller WLVPS

80.00
per maand Excl. BTW

Reseller hosting | Reseller webhosting

Wanneer je opzoek bent naar Reseller webhosting dan ben je bij MijnHostingPartner.nl aan het juiste adres. We bieden veel mogelijkheden voor een vaste lage prijs. We hebben 2 opties voor Reseller webhosting. Namelijk:

  • 1. Reseller per pakket korting
  • 2. Reseller White Label webhosting

Optie 1 Reseller hosting per pakket korting

Je krijgt een vast kortingspercentage per aangeschaft pakket. Dit is vooral makkelijk wanneer je genoeg hebt aan de bestaande pakket specificaties en zo min mogelijk omkijken wilt hebben hiernaar. Wij regelen de pakketten en de diensten voor je en jij werkt zoals normaal verder aan je websites.

De specificaties van de hosting pakketten hebben wij op onze homepagina staan. Of je nu met ASP.NET gaat werken of gewoon in WordPress is deze optie het makkelijkst voor je. De enige eis die we stellen aan deze Reseller webhosting is dat je minimaal 5 Totaalpakketten hebt voordat je de Reseller status krijgt.

Reseller hosting per pakket korting
Reseller hosting White Label webhosting

Optie 2 Reseller hosting White Label webhosting

Met onze Reseller White Label webhosting heb je een eigen omgeving. Op die manier bepaal je zelf de specificaties van je pakketten en de beschikbare functies per klant. Je kan verschillende hosting pakketten aanmaken in jouw eigen control panel en bijvoorbeeld een limiet stellen op het aantal mail accounts of de beschikbare ruimte.

De Reseller White Label webhosting pakketten gaan per ruimte en zijn opgedeeld in de volgende 3 opties:

  • Reseller WL100 100 GB: €29,95 excl. btw per maand.
  • Reseller WL300 300 GB: €39,95 excl. btw per maand.
  • Reseller WL500 500 GB: €49,95 excl. btw per maand.
  • Reseller WLVPS 500 GB: €79,95 excl. btw per maand.

Het aantal GB is vervolgens zelf op te delen naar wens. Enige kosten die er nog bijkomen zijn de domeinregistraties waar je ook nog weer eens een keer korting op krijgt.

We raden aan voordat je Reseller webhosting bij ons afneemt om eens te beginnen met een Totaalpakket. Dan kan je gevoel krijgen voor ons control panel en de diensten die we bieden. We zien onze Resellers namelijk als collega’s en gaan van een lange relatie uit wanneer je het White Label pakket afneemt. Je hebt te maken met een vast team op de support waar je altijd terecht kan voor al je vragen. Ook is er een SLA af te nemen waarmee je een vast storingsnummer krijgt.