Webhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.be

Kwaliteit en goedkope webhosting

Kwaliteit en goedkope webhosting
MijnHostingPartner

Kwaliteit en goedkope webhosting

MijnHostingPartner.nl krijgt vaker de vraag of het wel kan, onze prijzen en toch kwaliteit aanbieden voor onze webhosting producten. Dit kan door bepaalde keuzes die MijnHostingPartner.nl gemaakt heeft. Wij leveren namelijk support via het Ticket Systeem en de online chat. Het Ticket Systeem geeft ons de gelegenheid om de uitgebreide vragen op de correcte manier af te handelen en de online chat is voor al uw korte vragen en support. De reden waarom wij voor deze wijze van support hebben gekozen is om voor u de kosten te drukken, met een telefonische helpdesk moeten wij nu eenmaal meer kosten maken wat u ook in de prijs zult terugzien. Verder maken wij gebruik van een automatisch klantensysteem waardoor wij meer tijd voor u kunnen vrijmaken.


Onze servers staan in het Serverpark in Amsterdam te Nederland en al onze werknemers zijn van Nederlandse bodem en meertalig.  Zo kunnen wij u altijd goed bijstaan of het nu Engels of Nederlands is!

Onze webhosting zorgt voor het beste resultaat van uw website en is gemakkelijk te beheren via ons Control Panel waar wij nauw in verband staan met de ontwikkeling. Met de Web App Gallery in het control panel en FTP kunnen gemakkelijk de webhosting pakketten zoals Wordpress webhosting , Joomla webhosting, Drupal webhosting en Magento webhosting geïnstalleerd worden. Hiervoor hebben wij ook uitgebreide stap voor stap handleidingen in onze kennisbank om u op weg te helpen. Onze kennisbank updaten wij altijd regelmatig voor de laatste ontwikkelingen. Zo bent u altijd verzekerd van de laatste versies voor de beveiliging van uw webhosting.  

MijnHostingPartner.nl heeft verschillende pakketten voor u die geschikt zijn voor uw wensen, zo kan u ons gebruiken als een goedkope webhost voor bijvoorbeeld alleen email hosting en domein registraties maar ook ons Totaal Hosting pakket.

Met een enthousiast team van programmeurs, commerciële en technische medewerkers bieden wij u de beste kwaliteit en goedkope webhosting in Nederland