Webhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.be

Wat is een domeinnaam voor email

Wat is een domeinnaam voor email
MijnHostingPartner

Wat is een domeinnaam voor email

Wanneer je als ondernemer gaat beginnen dan kom je een hoop termen tegen die wellicht nog niet aan je bekend zijn. Zodra je begint te lezen over de eerste stappen voor een online aanwezigheid is een domeinnaam en email een van de eerste dingen die je terug ziet. Laten we in deze blog post een blik werpen op wat dit zoal inhoud, en hoe je dit kunt inzetten voor jouw onderneming. 

Het domeinnaam en een email adres hierbij

Een domeinnaam is jouw eigen adres op het internet, zoals elke website een domeinnaam heeft die je dagelijks bezoekt, kan je voor een klein jaarlijks bedrag jouw eigen domeinnaam ook registeren. De extensie of wat achter jouw domeinnaam komt is bijvoorbeeld .nl .be of .com, en maakt voornamelijk uit in welke taal of regio je jouw diensten wilt aanbieden. Voor Nederlands is een .nl domeinnaam het vertrouwdst, en voor een Engelstalige website of dienst is een .com domein de logische keuze. Er zijn een hele hoop verschillende domeinnaamextensies, om de volledige lijst even in te zien kan je een kijkje nemen met onze domeinnaam configurator. Hier zie je ze allemaal in terug, en de actuele prijzen hiervan. 

Zodra je jouw domeinnaam hebt vastgelegd kan je email adressen aanmaken met @jouwdomeinnaam.nl. Een belangrijke stap voor jouw onderneming. Met een eigen domeinnaam voor je email kom je namelijk professioneler over, en heb je minder kans om gelijk in de SPAM folder te worden geplaatst door andere bedrijven, mogelijke klanten, of ander email verkeer wat dagelijks plaats kan vinden in het ondernemen van tegenwoordig. 

Wat voor het domeinnaam komt, geheel zelf te bepalen

Je email adres zelf is geheel zelf te bepalen naar wens. Dus bijvoorbeeld wat voor de @jouwdomeinnaam.nl komt. Dit kan je formeel houden door het gebruik van je initiaal plus achternaam, of dit kan je wat minder formeel doen zoals bijvoorbeeld hallo@  of algemener met info@. Het is hierbij voornamelijk belangrijk dat je jouw organisatie bekijkt en wat jouw plannen zijn. Email adressen zijn onbeperkt verder aan te maken bij MijnHostingPartner.nl, het enige limiet hierin is de totale grootte van je pakket. Bijvoorbeeld 25GB bij een totaalpakket.

Laat dus je creativiteit lopen met het verzinnen met je email adres en kies er een die het meeste aansluit bij jouw onderneming. Verander je op een later moment van gedachten of wil je een ander email adres? Dan kan je die eenvoudig aanmaken en een forward zetten op je oude email adres. Of een alias aanmaken.  Mogelijkheden te over om jouw email verkeer geheel naar wens te krijgen. 

Verschillende pakketten om dit mogelijk te maken

Er zijn een aantal verschillende hosting pakketten die je kunt afsluiten om een email adres te beginnen voor jouw eigen domeinnaam. In basis kan je met een email hosting pakket uit de voeten, wat je 15 GB aan schijfruimte beschikbaar stelt om die te gebruiken voor je email adressen en verkeer. De meeste ondernemingen zijn echter niet alleen van plan om enkel email te gaan voeren, maar ook een website. Zo haal je het meeste uit je online aanwezigheid. 

Een website is eenvoudig zelf te maken, en kan met een beetje huiswerk zo in elkaar gedraaid worden dankzij moderne Content Management Systemen zoals WordPress. Dit host je het snelst in ons SSD pakket, wat dankzij de achterliggende technologie ervoor zorgt dat jouw website zo snel mogelijk is. Bij een SSD pakket of een van onze andere totaalpakketten heb je gelijk ook toegang tot onbeperkte mail accounts en start het maar liefst bij 25GB aan schijfruimte. Zo kan je dus voor jaren aan mail opslaan, en tegelijktijdig jouw website zonder problemen hosten. 

Indien je eerst bij de basis wilt beginnen en een Email pakket eerst wilt afsluiten dan kan dit ook zonder problemen. Tussentijds kan je dit ook altijd nog upgraden naar een gewenst hosting pakket. Wat het voor jouw als startende ondernemer flexibiel maakt om eerst te beginnen met zo laag mogelijke kosten.

Neem nu jouw pakket af en zet de eerste stap voor jouw online aanwezigheid als ondernemer!