Webhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.be

Wat is een geschikt CMS voor mij?

Wat is een geschikt CMS voor mij?
MijnHostingPartner

Wat is een geschikt CMS voor mij?

Je hebt vast wel eens nagedacht over het maken van een eigen website.Gelukkig is dit anno 2019 iets wat heel makkelijk te realiseren is dankzij Content Management systemen.

Je kan hierbij denken aan systemen zoals WordPress, Joomla, Umbraco, Drupal en nog vele andere systemen.Dankzij dit soort systemen is het mogelijk om binnen enkele klikken een eigen website in elkaar te zetten.

Naast een geschikt Content Management Systeem dien je ook nog de juiste hosting te hebben.We gaan in deze blog post door nemen hoe je nou het juiste Content Mangement Systeem kan vinden voor jouw website.

WordPress

Wellicht het meest bekende van alle systemen en de meest gebruikte is WordPress.Dit is een CMS dat gemakkelijk te installeren, te gebruiken is en uitermate geschikt is voor de meeste websites.

Een van de reden dat dit zo geschikt is heeft er mee te maken met het feit dat er heel veel plug-ins voor beschikbaar zijn.Hiermee kan je de website helemaal zelf naar eigen wens bouwen en instellen.

Zo kan je het bijvoorbeeld gebruiken om je eigen webshop er in te maken echter is WordPress geschikter voor kleinere websites.Dit heeft er mee maken met het feit dat WordPress vaak het doelwit is voor kwaadwillende gebruikers.

WordPress moet je namelijk ook vaak bijwerken omdat hier vaak beveiliging lekken in zitten.Veel van deze WordPress updates zijn namelijk veiligheid updates die veiligheid lekken dichten.

Dit komt vooral veel voor op verouderde versies van WordPress, hierom is het aan te raden om dit altijd zo goed mogelijk bij te houden.Je kan WordPress updates automatisch installeren door gebruik te maken van Managed WordPress Hosting.

Umbraco

Een ander systeem waar we bij MijnHostingPartner erg enthousiast over zijn is Umbraco.Een van de redenen is dat Umbraco over het algemeen veel veiliger is dan WordPress of Joomla.

Naast dat Umbraco veel veiliger is heeft het ook nog veel meer mogelijkheden dan WordPress.Ook is het vele malen sneller dan WordPress omdat het op een stuk efficiëntere code draait.

het is dus een goede keuze als je een bedrijf hebt om gebruik te gaan maken van Umbraco hosting.
Voor jou bedrijf is Umbraco dus een uitstekend Content Management Systeem om je website in te bouwen.

Mocht je hier verder nog vragen over hebben dan kan je altijd kijken of er een chat medewerker aanwezig is.Indien niemand op de chat aanwezig is dan kan je een ticket richting onze helpdesk aanmaken.