Webhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.be

ASP.NET en Windows Hosting

ASP.NET en Windows Hosting
MijnHostingPartner

ASP.NET en Windows Hosting

ASP.NET Hosting

Veel mensen hebben vast gehoord van Linux hosting maar je hebt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Windows Windows Hosting.Een voordeel van Windows Hosting is dat je gebruik kan maken ASP.NET Hosting.Maar wat is ASP.NET nou precies en wat voor voordelen heeft het vergeleken met PHP?

Wat is ASP.NET?

ASP staat voor Active Server Pages en is door Microsoft ontwikkled in 2002.ASP.NET is echter de opvolger van ASP, het is ook deel van het Microsoft NET-framework.Het is een technologie om dynamische web pagina's te genereren op server niveau, dit wordt gedaan na een aanvraag van een bezoeker.
Wat wij met dynamische webpagina's bedoelen is dat de pagina's die je bezoekers zien elke keer opnieuw wordt opgebouwd.Je hebt hierbij dus de mogelijkheid om jou content live up te daten op je website.Dit houdt in dat de bezoeker van jou website dit ook meteen ziet.Met PHP is dit echter niet mogelijk en zullen jou bezoekers de website moeten refreshen om de bijgewerkte pagina te moeten zien.

Content Management Systemen voor ASP.NET

Mocht je interesse hebben om met ASP.NET te werken kun je natuurlijk altijd gebruik maken van Content Management Systemen.Wij raden hiervoor altijd Umbraco Hosting Aan.Omdat dit een ASP.NET Content Management Systeem is heb je hierbij dus meer mogelijkheden dan bij WordPress.Naast dat is het ook nog velen malen veiliger dan WordPress en nog sneller ook omdat het op efficientere code draait.
Dit kan dus veel voordelen hebben voor jou website als jij gebruikt maakt van Umbraco Hosting.Daarnaast is Umbraco net als WordPress een Open Source Content Management systeem en is dus volledig gratis.

Mocht je verder nog vragen hebben over ASP.NET Hosting of Umbraco Hosting kun je altijd kijken of er een chat medewerker beschikbaar is.Indien er geen chat medewerker is kun je natuurlijk altijd een ticket aan maken richting onze helpdesk.