Webhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.be

Kan je gratis een website online zetten?

Kan je gratis een website online zetten?
MijnHostingPartner

Kan je gratis een website online zetten?

Een website is mogelijk om gratis online te zetten, wanneer je echter gebruik maakt van dergelijke gratis diensten dan zijn hier een hoop haken en ogen aan verbonden. En kan dit verspilde moeite betekenen voor een website waar je een hoop tijd en moeite hebt ingestoken. Laten we in deze blog post bespreken waar je rekening mee moet houden met het proberen te hosten van een gratis website, en waarom dit verstandiger is om in te investeren in een voordelig hosting pakket bij MijnHostingPartner.nl. 

In het gebruik van een gratis dienstverlening ben jij het product

Wanneer je een gratis dienstverlening gebruikt ben jij en de data die jij gebruikt / verzameld / of zelf maakt het product, met gratis hosting is dit ook niet anders. Je zal dan vaak advertenties te zien krijgen, een permanente advertentie geplaatst krijgen op je website, of zelfs de data of website die jij gemaakt hebt gebruikt zien worden voor andere doeleinden die jij voor ogen had. 

Met hosting specifiek ben je vaak op zoek naar een thuisbasis voor het hosten van jouw projecten, als je op zoek bent naar gratis hosting dan zal jouw budget hiervoor beperkt zijn. Het is het echter meer dan waard om te investeren in een eigen  hosting pakket, zelfs voor het hosten van projecten die zelf niet winstgevend zijn. Je krijgt er namelijk een hoop voor terug, zonder dat je hier je zorgen hoeft te maken met wat er met je data gebeurd. 

Met gratis hosting is het geheel in de hand van de host wat er gebeurd met jouw data

Gratis hosting providers zullen je ook vaak uitnodigen om up te graden naar een betaald product, en je hier meer dan eens aan herinneren  om jouw product up te graden naar een betaald product. Je zal hierin meer dan eens tegen limieten aanlopen van je pakket, die vele andere diensten als standaard zullen omschrijven. Dit kan voor frustratie en vertraging zorgen, waardoor je een hoop tijd hiermee kunt kwijt zijn. Die je beter had kunnen besteden aan het maken van jouw project. 

Ook is vaak het geval dat jouw website of project aan een bepaald bezoekersaantal dient te komen om jouw website in stand te houden, zak je hieronder dan zal je data worden verwijderd en je hosting pakket worden ontbonden. Wat dus kan betekenen dat je al je werk kwijtraakt. 

Hiernaast kan jouw data ook worden doorgespeeld naar derde partijen om te gebruiken voor adverteren, en kan je data ook eindigen in een vreemd land waar dit niet thuishoort. 

Voordelige hosting pakketten en domeinnamen die jij naar hartenlust kunt inrichten en gebruiken

MijnHostingPartner.nl heeft voordelige pakketten voor je klaarstaan die jij kunt gebruiken om het meeste te halen uit jouw project, met ruime specificaties en een scherpe prijs heb je met bijvoorbeeld het voordeligste Totaal pakket al 25 GB aan totale opslagruimte. Mail, keuze uit drie verschillende databases, en toegang tot vele verschillende mogelijkheden om je website mee te maken. Een blank canvas wat je dus geheel in kunt richten naar wens. 

Is het gratis hosten het waard? 

Gratis je website proberen te hosten is dus mogelijk, maar je zal al snel tegen de limieten hiervan aanlopen. Of dit nu het niet toestaan is van het gebruik van je eigen domeinnaam, of het simpelweg verwijderen van je data wanneer je niet genoeg bezoekers trekt. Het gratis hosten kan een bittere nasmaak achterlaten zelfs met de juiste bedoelingen. We raden dus aan om dit niet te doen, en voor minder dan een week boodschappen al een jaar lang jouw domeinnaam en website te kunnen hosten met ruime limieten. 

Neem nu jouw hosting pakket af en registreer jouw domeinnaam om direct aan de gang te kunnen met het hosten van jouw website!