Hoe betaal ik mijn openstaande factuur?

Om je openstaande factuur te voldoen kan je de volgende stappen volgen.

Stap 1: Log in op het klantenpanel en ga naar Mijn Facturen.

Dit kan via de volgende link. De gegevens die je hier in dient te vullen zijn je email adres die je gebruikt hebt om je account bij ons aan te maken en het door jou gekozen wachtwoord.
Wanneer je het wachtwoord bent vergeten dan kan je op de 'wachtwoord vergeten link' klikken en hier je email adres invoeren. Hierna krijg je op de mail de instructies om je wachtwoord te herstellen.

Hoe betaal ik mijn openstaande factuur?

Log vervolgens in.

Stap 2: Open de factuur.

In het volgende scherm zie je het overzicht van alle facturen (betaald en onbetaald). De facturen die voldaan dienen te worden staan hier vermeldt als "Onbetaald" in het rood. Hier klik je op de Factuur om verder te gaan.

Hoe betaal ik mijn openstaande factuur?

Stap 3: Betaal de factuur.

In het scherm, wat zich in een nieuw tabblad opent, kom je terecht bij de factuur. Hier zie je het overzicht en de kosten die voldaan dienen te worden. Zie onderstaande screenshot. Bij de pijl krijg je een link naar de betaal pagina, hier voer je de betaling verder uit op de geselecteerde wijze.

Hoe betaal ik mijn openstaande factuur?

Je komt hierna in het volgende scherm waar je jouw Bank kiest:

Hoe betaal ik mijn openstaande factuur?

Hierna heb je de factuur voldaan.

We hopen dat dit artikel enige duidelijkheid geeft hoe je een factuur dient te voldoen. Wanneer je hier nog vragen over hebt dan kan je kijken of de online chat beschikbaar is.
Ben je het niet eens met een factuur of bestaat er nog onduidelijkheid over een factuur dan kan je een ticket aanmaken richting de administratie. Hoe je een ticket aanmaakt kan je in dit artikel nalezen.

Keywords: hoe betaal voldaan factuur facturen paypal ideal betalen waar kan ik betalen?