Hoe installeer ik Teamviewer?

Als je gebruik wilt maken van een remote support sessie dan dien je hiervoor teamviewer geïnstalleerd te hebben. Let op! Je dient teamviewer te installeren voor het ingeplande moment van de remote sessie, als je teamviewer nog moet installeren onder de remote sessie dan zullen de kosten hiervoor doorberekend worden.

Eerst ga je naar teamviewer.com en druk je op gratis downloaden.

Hoe installeer ik Teamviewer?

Sla het bestand op in de gewenste map.

Hoe installeer ik Teamviewer?

Vervolgens kan je teamviewer starten, dit is naar eigen wens in te stellen, voor het artikel gebruiken we run only.

Hoe installeer ik Teamviewer?

Wanneer de installatie is afgerond dien je je teamviewer ID en wachtwoord aan ons aan te leveren. De support medewerker zal dan vervolgens je scherm over nemen.