Wachtwoord van een mail account herstellen.

Zorg dat je ingelogd bent in het klanten panel. En klik op mijn producten.

Wachtwoord van een mail account herstellen.

Selecteer hier het product dat je wilt wijzigen.

Wachtwoord van een mail account herstellen.

Stap 3:

Klik hier op email accountsWachtwoord van een mail account herstellen.

Stap 4:

Klik op het gewenste mail account

Wachtwoord van een mail account herstellen.

Stap 5:

Vul hier de nieuwe gegevens in

Wachtwoord van een mail account herstellen.

Wachtwoord van een mail account herstellen:1. Je logt in op het control panel. 2. In het menu ga je naar Mail --> klikt op Accounts. Hier worden de email adressen weergegeven.3 Klik op het e-mail adres waar je het wachtwoord van wilt wijzigen.4. Haal de zwarte bolletjes weg en voer 2x hetzelfde wachtwoord in wat je wilt gaan gebruiken. Let op: Het wachtwoord moet de volgende criteria bevatten:- Bevat minimaal 10 tekens- Bevat maximaal 24 tekens- Minimaal twee hoofdletters- Minimaal twee kleine letters- Minimaal twee cijfers - Minimaal twee vreemde tekens (!@#$%).- Is niet direct herleidbaar tot jezelf (leeftijd of kenteken) - Maximaal 5 keer mag er geprobeerd ingelogd te worden in 1 uur.Voor meer informatie hierover kunt u ons wachtwoord artikel nalezen: https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/144/Wat-is-een-goed-wachtwoord.html5. Klik onderin op Save.Als je dit gedaan hebt zijn de gegevens van je mail account aangepast zijn.Wachtwoord email acccount herstellen 4