Backup terugzetten van jouw website (Control Panel)

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een backup kunt terugzetten van de hosting space via de tool in het control panel.
Bij het maken van de backup heb je dit waarschijnlijk naast de Backup knop ook de knop Restore gezien. Hier gaan we in dit artikel gebruik van maken.

We gaan er vanuit dat je al een backup hebt gemaakt. Indien je dat nog niet heeft gedaan dan kan je dit op de volgende manier doen.

Wanneer je in het control panel bent ingelogd kan je in het hoofdmenu de space statistics aanklikken.

Backup terugzetten van jouw website (Control Panel)

Hierna druk je op Restore en kom je in het volgende scherm:

Backup terugzetten van jouw website (Control Panel)

Je selecteert in het volgende scherm de betreffende hosting space en de locatie van het backup bestand.

Backup terugzetten van jouw website (Control Panel)

Vervolgens druk je op restore. Afhankelijk van de grootte van je website/space kan dit de nodige tijd in beslag nemen.

Als dit is afgerond dan heb je de website weer teruggezet naar het punt van de backup.

Of je kan hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords: backup terugzetten control panel restore