Hoe scherm ik delen van mijn FTP af?

Wanneer je meerdere werknemers hebt op 1 website dan is het wellicht verstandig om op te delen waar de gebruikers in kunnen komen. Als hier geen limiet op zit dan kan iemand met een FTP account op je gehele website bestanden aanpassen.
Het aanmaken van een FTP account kan je hier vinden. Indien je de verbinding op wilt zetten in FileZilla dan kan je de volgende link raadplegen.

Het daadwerkelijke afschermen van een account gaan we in dit artikel behandelen. Het is een kwestie van het volledige pad invoeren waar je de gebruiker toegang tot wilt geven.
Als voorbeeld:

Hoe scherm ik delen van mijn FTP af?

Zodra de betreffende map staat ingesteld heb je hier verder geen omkijken meer naar.