SSL activeren op je website

In dit artikel wordt uitgelegd hoe een SSL certificaat te installeren. Voor de algemene informatie over SSL certificaten kan je hier kijken.

SSL activeren op je website

Redirect via het web.config bestand

Het bestand vul je met het volgende. Na de system webserver tag.

<rewrite>
      <rules>
<rule name="Redirect to HTTPS" stopProcessing="true">
  <match url="(.*)" />
  <conditions>
    <add input="{HTTP_HOST}" pattern="^mijnhostingpartner\.nl$" negate="true" />
    <add input="{HTTPS}" pattern="OFF" ignoreCase="true" />
  </conditions>
  <action type="Redirect" url="https://mijnhostingpartner.nl/{R:1}" />
</rule>
<rule name="Redirect to WWW" stopProcessing="true">
  <match url=".*" />
  <conditions logicalGrouping="MatchAny">
    <add input="{HTTP_HOST}" pattern="^mijnhostingpartner\.nl$" />
  </conditions>
  <action type="Redirect" url="https://www.mijnhostingpartner.nl/{R:0}" redirectType="Permanent" />
</rule>
    </rules>
</rewrite>

Hier vervang je MijnHostingPartner.be met het domeinnaam.

Hierna loopt de site via SSL