Wachtwoord Control Panel wijzigen

Als je ingelogd bent in het klantenpanel kan je hier ook je control panel wachtwoord wijzigen. Klik hiervoor op producten.

Wachtwoord Control Panel wijzigen
Selecteer vervolgens het product waarvan je het wachtwoord aangepast wilt hebben,

Wachtwoord Control Panel wijzigen
Klik hierna op reset controlpanel wachtwoord.

Wachtwoord Control Panel wijzigen
Bij MijnHostingPartner.nl is het makkelijk om je webhosting wachtwoord van het control panel te veranderen. Dit doe je door eerst naar het control panel te gaan en in te loggen met je huidige gegevens: Control panelDit doe je met de gegevens die wij hebben opgestuurd met het aanmaken van het pakket. De mail heeft als titel "Account gegevens van je pakket" hier staan de automatische aangemaakte gegevens in.Vervolgens heb je aan de rechterkant het volgende scherm staan, je selecteert hier de laatste optie "Change Password" In het scherm wat volgt maak je jouw nieuwe wachtwoord aan. Denk eraan dat dit een sterk wachtwoord dient te zijn voor de veiligheid van je website en gegevens. Vraag je af wat een goed wachtwoord is?Lex aanwijs onderPak het volgende artikel er nog even bij. Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact met ons opnemen met onze online chat of even een ticket aanmaken in het klantenpanel.control panel wachtwoord wijzigen veranderen changing password ww