Hoe verander ik mijn A-record?

Als klant van MijnHostingPartner.nl kun je de A-records van jouw domein via het control panel wijzigen.

Eenmaal ingelogd in het control panel klik je op "Domains"
-> vervolgens klik je op de betreffende domeinnaam
-> dan klik je op "Edit DNS zone records"
-> dan klik je bij de bovenste en de onderste A-records in het lijstje en ook op de record met het * op het "pennetje (edit knopje) waarna je het adres kunt wijzigen.

Mocht je problemen ondervinden bij het wijzigen van jouw A-record, neem dan contact op door een ticket aan te maken via het klantenpanel onder jouw account of kijk even of er iemand van de online chat beschikbaar is. je kunt altijd rekenen op steun van MijnHostingPartner.nl voor dergelijke problemen.