Email boxen delen onderling

Wanneer je een Email account wilt delen met meerdere accounts dan kunt u dit op de volgende wijze instellen.

De eerste stap is om de email accounts op te zetten, indien u dit nog niet heeft gedaan kunt u op de volgende wijze het email account aanmaken:
https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/98/Hoe-maak-ik-een-e-mail-adres-aan.html

Vervolgens is in de webmail in te loggen en de volgende stappen toe te passen:

Email boxen delen onderling

Ga naar de instellingen.

Email boxen delen onderling

Selecteer Nieuw

Email boxen delen onderling

Selecteer de map die je wilt delen en druk op volgende.

Email boxen delen onderling

In dit scherm heb je de optie om enkele gebruikers te kiezen of een hele groep. Onder de hele groep wordt het domein verstaan. Hierna druk je op Opslaan.

Email boxen delen onderling

Hierna is de map die gedeeld dient te worden aangemaakt. je bent nu klaar met de instellingen voor de gedeelde map.
De stap die hierna komt is het activeren van de gedeelde mappen in de andere mail accounts.

Hiervoor dien je in te loggen in het andere account en de volgende stappen toe te passen.

Email boxen delen onderling

Ga weer naar de instellingen onder Delen, hier dien je echter de Gekoppelde hulpbronnen te selecteren dit keer.

Email boxen delen onderling

Activeer de gedeelde mappen door dit te selecteren en op Bijvoegen te drukken. De mappen worden nu toegevoegd aan het andere account.

Email boxen delen onderling

Controleer de gegevens en druk op Opslaan. De accounts werken nu samen.