Hoe moet ik een e-mail alias aanmaken?

Een e-mail alias is aan te maken in het control panel, na het inloggen kom je in het volgende scherm:


Hoe moet ik een e-mail alias aanmaken?


Selecteer je Mail Aliases.

Hoe moet ik een e-mail alias aanmaken?


Vervolgens druk je op Add.

Hoe moet ik een e-mail alias aanmaken?


Hierna maak je het gewenste email alias aan, alle berichten die aankomen op mederwerker@mijntestpartner.nl komen nu aan op send@mijntestpartner.nl en omgekeerd.


Mocht je nog verder vragen hebben dan kun je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.