2 factor authenticatie toevoegen aan de webmail

*NOOT* Als je dit activeert zal de mail in Outlook niet meer werken.

Het kan zijn dat je al je zaken op de mail afhandelt. Hierbij is het belangrijk dat er een goed en veilig wachtwoord op zit. Het is sinds kort mogelijk om hierbij een 2 factor authenticatie toe te voegen. Hiervoor dien je wel eerst een mail account aangemaakt te hebben. Dit kan op de volgende wijze: Hoe maak ik een e-mail adres aan?

• Als je dit account hebt aangemaakt dien je eerst in te loggen op de webmail en vervolgens klik je op de instellingen.

2 factor authenticatie toevoegen aan de webmail

• Klik vervolgens aan de rechter kant op 2-Step Authentication.

2 factor authenticatie toevoegen aan de webmail

• Vul vervolgens je herstel e-mail adres in.

2 factor authenticatie toevoegen aan de webmail

• Scan de code met de gewenste authenticator app en vul hierna de code in.

2 factor authenticatie toevoegen aan de webmail

Als je dit hebt doorgelopen is de 2 factor authenticatie geactiveerd op de webmail.

2 factor authenticatie toevoegen aan de webmail