Hoe maak ik een e-mail adres aan?

*NOOT* e-mail adressen zijn ook aan te maken via het control panel op de volgende wijze: Hoe maak ik een e-mail adres aan?

1. Zorg dat je ingelogd bent in het klantenpanel en klik op mijn producten

Hoe maak ik een e-mail adres aan?
2. Selecteer het gewenste product waarvoor je een e-mail adres aan wilt maken.

Hoe maak ik een e-mail adres aan?
3. Klik vervolgens op e-mail accounts en hierna op Email toevoegen.

Hoe maak ik een e-mail adres aan?

4. Vul hier verder de gewenste gegevens in van jouw e-mail adres.

Hoe maak ik een e-mail adres aan?

Stap 1. Login in het control panel

Ga naar Mail --> Klik op Accounts

Stap 2. Klik op Create Mail Account

Stap 3. Vul de volgende gegegevens in:

1. De naam van het email adres. Dus bv info

2. Selecteer het juiste domein dmv het pulldown menu

3. Vul twee maal hetzelfde een sterk wachtwoord in

4. Vul de grote van de Mailbox in. bv 1000

Stap 4. Klik op Save (onderaan de pagina)

Hoe stel ik een sterk wachtwoord in? https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/144/Wat-is-een-goed-wachtwoord.html

keywords: mailadres aanmaken mailaccount aanmaken mail account aanmaken adres aanmaken