Hoe maak ik een nieuw ftp account aan?

*NOOT* Het is ook mogelijk om een FTP account te maken via het control panel, dit kan op de volgende wijze: Hoe maak ik een FTP account aan?

In het klantenpanel kan je dit op de volgende wijze doen.

1. Zorg dat je ingelogd bent in het klantenpanel en druk op mijn producten

Hoe maak ik een nieuw ftp account aan?
2. Klik vervolgens op het product waarvoor je een FTP account aan wilt maken.
Hoe maak ik een nieuw ftp account aan?
3. Klik op FTP accounts en klik hierna op FTP toevoegen.

Hoe maak ik een nieuw ftp account aan?

4. Vul hierna de gegevens in van het FTP account en klik op opslaan.

Hoe maak ik een nieuw ftp account aan?
Je kan de volgende gegevens gebruiken om met je FTP account te verbinden: FTP verbinding maken

Hoe maak ik een nieuw ftp account aan?

1. Ga naar het control panel en log in.2 . Druk op Ftp accounts3 Druk op "Add" 4 Voer de nodige gegevens in, gebruikersnaam + een sterk wachtwoord. (! let op: moet een cijfer bevatten)Daarna is het een kwestie van het domein selecteren voor dit ftp account. Dit kun je bijvoorbeeld ook afschermen voor verschillende lagen. Keywords: ftp account aanmaken gegevens ftp account