kan ik een backup maken?

Het is mogelijk om een backup te maken van jouw site, eerst klik je op space summary

kan ik een backup maken?

Dit kan je zelf instellen via het controlpanel. Als je bent ingelogd dan klik je eerst op de domeinnaam waar je een backup van wilt maken. Je komt dan in de 'Space Home' van het controlpanel. Daar zie je rechts onderin het scherm onder het kopje 'Tools' de volgende opties staan': 'Backup' - 'Restore' - 'Import Resources'.

1. Je klikt dan vervolgens op 'Backup'

kan ik een backup maken?

2. In het volgende scherm kan je een bestandsnaam aangeven en dien je aan te geven waar het bestand opgeslagen moet worden. Je zou bijvoorbeeld via FTP zelf een map backup kunnen maken waar je alle bestanden plaatst.

kan ik een backup maken?