Waar vind ik mijn FTP Gegevens en hoe kan ik deze wijzigen?

Waar vind ik mijn FTP Gegevens en hoe kan ik deze wijzigen:

1. Ga naar het control panel via deze link https://control.mijnhostingpartner.nl en log in met de gegevens die je heeft ontvangen toen het pakket geactiveerd werd.

Waar vind ik mijn FTP Gegevens en hoe kan ik deze wijzigen?

Waar vind ik mijn FTP Gegevens en hoe kan ik deze wijzigen?

2. Klik nu op de knop FTPAccounts van het domein die je wilt wijzigen. Hier ziet u vervolgens de bestaande FTPaccounts. In dit scherm kun je tevens een nieuw FTP account aanmaken of een bestaande wijzigen door er op te klikken.

3. Het wachtwoord is helaas niet in te zien en kan je alleen maar wijzigen. Klik op jouw ftpaccount en haal alle zwarte bolletjes weg en voer 2x hetzelfde wachtwoord in die aan de laatste veiligheidseisen voldoet:

- bevat minimaal 6 tekens
- bevat minimaal 1 hoofdletter
- Bevat minimaal 1 vreemd teken ("@' en '&' etc)
- is niet direct herleidbaar tot uwzelf (leeftijd of kenteken)
- trekt niet twee herleidbare woorden samen

Voor meer informatie over wachtwoorden verwijzen wij je naar:
https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/144/Wat-is-een-goed-wachtwoord.html

Om een goed wachtwoord te laten genereren kun je ook onze wachtwoordgenerator gebruiken op deze pagina:
https://www.mijnhostingpartner.nl/random-password/

4. Klik op Save om je account op te slaan.

Waar vind ik mijn FTP Gegevens en hoe kan ik deze wijzigen?

keywords: ftp wachtwoord wijzigen ftp ww ftp login gegevens kwijt herstellen resetten wachtwoort wacht woord FTP

Waar vind ik mijn FTP Gegevens en hoe kan ik deze wijzigen?