Connectiestring ASP.NET / SQL Server database

Hoe ziet de connectiestring eruit wanneer ik vanuit ASP.NET een SQL Server database wil benaderen

Voor SQL 2005
Data Source
=sql1.mijnhostingpartner.nl;Initial Catalog=myDataBase;User Id=Gebruikersnaam;Password=Wachtwoord;

Voor SQL 2008
Data Source
=sql3.mijnhostingpartner.nl;Initial Catalog=myDataBase;User Id=Gebruikersnaam;Password=Wachtwoord;

Voor SQL 2012
Data Source
=sql8.mijnhostingpartner.nl;Initial Catalog=myDataBase;User Id=Gebruikersnaam;Password=Wachtwoord;

Voor SQL 2014
Data Source
=sql2014-1.mijnhostingpartner.nl;Initial Catalog=myDataBase;User Id=Gebruikersnaam;Password=Wachtwoord;