MySQL 8 host gegevens intern

Indien je opzoek bent naar welke gegevens je dient te gebruiken in je config bestanden voor MySQL 8 dan zit je in het juiste artikel. Nadat je de database hebt aangemaakt kan je op de volgende plek inzien welke gegevens je dient te gebruiken. Dat is onder Mijn Producten - > Databases -> MySQL 8

En dan vervolgens op de betreffende database te klikken. Hier staat dit vervolgens gelijk aangegeven welke gegevens je dient te gebruiken. Voor intern gebruik dien je de volgende gegevens te gebruiken:

MySQL 8 host gegevens intern

Let natuurlijk op, dit kan dus ook een van de andere MySQL 8 servers zijn. Kan dus 001 , 003, 004 etc. zijn. Controleer dit dus altijd even in je database via het klantenpanel.

Die host kan je dus gebruiken in je WordPress installatie als je die nog handmatig doet, of een willekeurig andere configuratie bestand als je MySQL 8 gebruikt.