Hoe maak ik een backup van mijn database in het control panel?

1. Je logt in ons controlpanel

2. Je bent nu op de hoofd pagina van het control panel, vervolgens klik op je op MySQL5.x

Hoe maak ik een backup van mijn database in het control panel?

3. Je ziet nu je databases en database users, je selecteert vervolgens de juiste database.

Hoe maak ik een backup van mijn database in het control panel?

4. Vervolgens zie je allerlei knoppen voor je, druk op het plus teken bij maintenance tools en vervolgens op backup.

Hoe maak ik een backup van mijn database in het control panel?