Hoe maak ik een database aan

Zorg dat je ingelogd bent in het klanten panel. En klik op mijn producten.

Hoe maak ik een database aan

Selecteer hier het product dat je wilt wijzigen.

Hoe maak ik een database aan

Stap 3:

Klik hier op MySQL database.Hoe maak ik een database aan

Stap 4:

Klik op database toevoegen en vul de gegevens in

Hoe maak ik een database aan

De meeste websites maken gebruik van een database, het is daarom belangrijk dat je weet hoe je die aan moet maken. We gaan in dit artikel doornemen hoe je een database aan moet maken.
1) Zorg dat je ingelogd bent in het control panel en klik op MySQL5.x.
2) Klik Vervolgens op add.
3) Vul hier de naam van je database in en klik op save.
Je hebt nu een database aangemaakt in het volgende artikel vind je terug hoe je de database kan koppelen: Hoe kan ik een database koppelen en aanpassen?