Met welke inloggegevens kan ik mijn MySQL database benaderen.

Stap 1:

Zorg dat je ingelogd bent in het klanten panel. En klik op mijn producten.

Met welke inloggegevens kan ik mijn MySQL database benaderen.

Stap 2:

Selecteer hier het product dat je wilt wijzigen.

Met welke inloggegevens kan ik mijn MySQL database benaderen.

Stap 3:

Klik hier op MySQL database.Met welke inloggegevens kan ik mijn MySQL database benaderen.

Stap 4:

Klik op database bewerken

Met welke inloggegevens kan ik mijn MySQL database benaderen.

Stap 5:

Vervolgens zul je het hier zien staan en hier kan je het eventueel wijzigen.

Met welke inloggegevens kan ik mijn MySQL database benaderen.

1. Je logt in op //control.mijnhostingpartner.nl en dan ga je naar Databases en klikt vervolgens op MySQL 5.x2. Hieronder zie je dan de al aangemaakte database gebruiker, zo niet dien je deze aan te maken onder Create User.Als de gebruiker al is aangemaakt kun je het wachtwoord wijzigen door middel van op de Gebruikersnaam te klikken en het wachtwoord te wijzigen hierin.