Waar kan ik vinden op welke server mijn MySQL databases draaien?

Stap 1:

Zorg dat je ingelogd bent in het klanten panel. En klik op mijn producten.

Waar kan ik vinden op welke server mijn MySQL databases draaien?

Stap 2:

Selecteer hier het product dat je wilt wijzigen.

Waar kan ik vinden op welke server mijn MySQL databases draaien?

Stap 3:

Klik hier op MySQL database.Waar kan ik vinden op welke server mijn MySQL databases draaien?

Stap 4:

Klik op database toevoegen

Waar kan ik vinden op welke server mijn MySQL databases draaien?

Wat moet ik opgeven als host (hostnaam)? Je kan dit vinden op de volgende locatie in het control panel:

1. Login in het control panel met je login gegevens

2. Klik op MySQL 5.x

MijnPartnerGroep.nl gegevens vinden voor MYSQL

3. Klik hierna op je databaseMijnPartnerGroep.nl gegevens vinden voor MYSQL

4. De server is dan op de volgende wijze te vinden:

MijnPartnerGroep.nl gegevens vinden voor MYSQL

Keywords: Welke host moet ik opgeven voor MySQL?Hostnaam mysqlinloggegevens voor mysql