404 -not found toevoegen

Indien je een custom 404 pagina wilt maken voor je website dan kan dit op de onderstaande wijze.
Zoals wij bijvoorbeeld:

404 -not found toevoegen

Om dit in te stellen kan je dit op de volgende wijze toevoegen via het control panel -> websites. Je kan via FTP of via de filemanager jouw eigen 404 pagina aanmaken. Wanneer je ons voorbeeld letterlijk volgt dan kan de naam 404.php worden gebruikt.

404 -not found toevoegen

Hierna is jouw 404 melding direct live:

404 -not found toevoegen

Wanneer je dit rechtstreeks in het web.config bestand wilt doen, kan dit op de volgende manier: