E-mail instellen Joomla

Om Joomla emails te laten versturen dien je het volgende in te stellen:

E-mail instellen Joomla

1.Selecteer hier SMTP-server
2.Dit emailadres ziet de ontvanger
3.Deze naam ziet de ontvanger.
4.Zet SMTP-authenticatie op Ja, en laat de SMTP-beveilging op Geen staan.
5.SMTP-poort moet op 25 staan.
6.SMTP-gebruikersnaam moet een emailadres zijn welke u aangemaakt heeft in het control panel.
7.Dit moet het wachtwoord zijn welke hoort bij het emailadres welke u heeft aangemaakt / gebruikt bij punt 6.
8.SMTP-host. Dit moet smtp.mijnhostingpartner.nl zijn.

Joomla 3.5 is vergelijkbaar, de instellingen zijn hieronder over te nemen:

E-mail instellen Joomla