Wachtwoord resetten van uw admin account - Magento

Indien je het admin account wachtwoord bent vergeten van jouw Magento site dan kun je dit wachtwoord op de volgende wijze herstellen:

1. Login in het control panel
  2. Ga naar jouw database toe via MySQL.
  3. Selecteer browse database bij jouw database.
  4. Selecteer de tabel admin_user
  5. Wijzig het wachtwoord door op het wachtwoord te klikken en dit te wijzigen naar een nieuw wachtwoord.

Het nieuwe wachtwoord dient geconverteerd te worden naar een MD5 hash. Dit kan bijvoorbeeld met een generator. Wanneer je op Google zoekt naar "String to MD5 hash"
Dan zul je een aantal opties hiervoor zien.

Je knipt en plakt vervolgens de MD5 hash van jouw nieuwe wachtwoord in het wachtwoord veld, hierna is in te loggen met het nieuwe wachtwoord.

Wachtwoord resetten van uw admin account - Magento