Feestdagen 2023

Datum
24-12-2022 10:07
Partner
MijnHostingPartner.nl

Beste Klant,

 

MijnPartnerGroep.nl wenst iedereen fijne feestdagen en eengelukkig en gezond 2023 toe!

 

In het afgelopen jaar zijn er weer een aantal groteontwikkelingen geweest die onze hostingdiensten weer hebben uitgebreid enverbeterd. Zo bestaat er nu ook de mogelijkheid om naast MySQL 5, MariaDB en MSSQL de laatste versie van MySQL 8 te gebruiken. Tevens is .NET 7.0 nu ookbeschikbaar gemaakt op onze .NET Core hosting pakketten. Daarnaast is er ditjaar ook een grote controlpanel update doorgevoerd en hebben we diverse zakenopgepakt met betrekking tot het klantenpanel ter verbetering van de stabiliteiten het gebruikersgemak.

 

We willen iedereen bedanken voor het gestelde vertrouwen in2022. Hopelijk kunnen we je ook in het nieuwe jaar weer bijstaan bij het hostenvan jouw website. En we vergeten onze klanten van onze andere partners ookniet. Of je nou een container nodig hebt voor je verbouwing, een onlinewerkplek gebruikt of je hebt je bedrijf door laten lichten opveiligheidslekken. Wij staan ook daar in 2023 weer voor je klaar!

 

Noot: Tussen kerst en oud en nieuw zijn we in beperkte matebereikbaar met de support. Tickets worden alsnog zo snel mogelijk opgepakt enbeantwoord. Enige zaken die echter wat meer tijd in beslag nemen zoals eenoverzetting van een website zullen echter worden uitgesteld tot na defeestdagen. We willen je alvast bedanken voor het begrip.

 

Fijne feestdagen!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van MijnPartnerGroep.nl