Webhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.be

Joomla Hosting

Joomla Hosting

Totaal Hostingpakket

2.25
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
Joomla Hosting

Totaal SSD 25 Hostingpakket

3.25
per maand Excl. BTW

Joomla Hosting

Totaal SSD 50 Hostingpakket

6.50
per maand Excl. BTW

Joomla Hosting

Totaal SSD XL Hostingpakket

11.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

Totaal Hostingpakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hostingpakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hostingpakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hostingpakket

€ 11.00
per maand
Uitgelicht! 
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Dataverkeer
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
Spamfilters
SMTP | POP | IMAP (Secure)
Auto Responder
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Algemeen 
Xeon Processors Multi Core
24/7 Virus scannen
DDoss Preventie
Firewall
16GB RAM of hoger
Databases 
MySQL Databases
MSSQL Databases (Addon)
Addon
Addon
Addon
Addon
Versies 
ASP.NET 4.6.x / 4.5.2
Classic ASP
-
-
PHP 8.x
PHP 7.x
PHP 5.6
ASP.NET 4.7 | ASP.NET 4.8
ASP.NET 4.0 | 3.5 | 2.0
ASP.NET MVC
Mogelijkheden 
URL Rewrite
WCF Service
Full Trust
Data 
Dataverkeer
Websites
Ruimte website
25GB
25GB
50GB
Ruimte email
50GB
Domein informatie 
Aantal Domeinen (TLD's)
5
5
10
10
Subdomeinen - onbeperkt
Domein aliassen
Domein doorlinken
DNS Beheer

Totaal Hostingpakket

€ 2.25
per maand

Totaal SSD 25 Hostingpakket

€ 3.25
per maand

Totaal SSD 50 Hostingpakket

€ 6.50
per maand

Totaal SSD XL Hostingpakket

€ 11.00
per maand

Joomla Hosting

Joomla websites zijn veelzijdig en geavanceerd in gebruik, om het beste uit het Content Management Systeem te halen dien je uitstekende specificaties te hebben. Dit vindt je natuurlijk bij MijnHostingPartner.be!

Joomla is net als vele andere Content Management Systemen een manier om een website te maken zonder te coderen. Publiceer jouw website gemakkelijk en met vele opties vanuit het Joomla administrator panel en pas aan wat jij belangrijk vindt. 

Zoals ook Content Management Systemen is Joomla gebaseerd op PHP, een codetaal die je uitstekende performance bied op veel verschillende platformen. MijnHostingPartner.be zorgt altijd voor de laatst beschikbare PHP versies zodat je de optimale resultaten kunt halen uit je Joomla website.  

Om van start te gaan met Joomla hosting in België is niet veel nodig, kies een pakket uit een van de bovenstaande opties en ga direct aan de slag met jouw hosting! Het installeren van Joomla gaat binnen enkele klikken en kost weinig tijd. Met onze web app gallery vanuit het Control Panel is het een kwestie van de naam invullen en enige andere informatie om direct te starten. 

Het publiceren van content en het bijhouden van de Joomla website is ook een kwestie van enkele handelingen. Zo hoef je nooit meer tijd dan nodig te steken in het publiceren van een content item of een nieuwe update op jouw website. Coderen is niet nodig om een mooi resultaat te krijgen! 

Het updaten van Joomla werkt gewoon vanuit de administrator omgeving en is een gemakkelijk proces. Met onze hosting beschik je ook over een gemakkelijke backup zodat je nooit bang hoeft te zijn om niet meer terug te kunnen. En dat alles in een paar klikken in te stellen!

De voordelen van Joomla hosting

De voordelen van een Joomla site hosten zijn bijvoorbeeld meer controle over aparte gebruikers dan in andere Content Management Systemen. Ook zijn er op het privacy vlak meer grenzen in te stellen zoals ook een ingebouwde GDPR regeling voor de Europese Unie. Dit brengt een hoop voordelen met zich mee voor niet alleen de website bouwers maar ook voor de gebruikers van de uiteindelijke website. 

Verder zijn de Joomla websites die bij MijnHostingPartner.be gehost worden ook razendsnel dankzij onze SSD schijven waarop zowel de database als de website bestanden op bewaard blijven. De bestanden zijn in milliseconden beschikbaar wat de laadtijden zeer ten goede komt. Voor SEO of zoekmachine optimalisatie op zijn Nederlands is er ook veel rekening mee gehouden met het opbouwen van Joomla. Zo heb je een hoop voordelen waar je geen extra plugins of extensies voor hoeft te installeren. 

Een Joomla website is ook met Thema’s zo aan te passen naar de look en feel waarnaar je zoekt. Met een paar drukken op de knop is het gehele uiterlijk zo aan te passen naar wens. En als je toch een functie mist dan is dit gemakkelijk toe te voegen via de extensie manager. Duizenden extensies en thema’s zijn zo makkelijk te beheren zonder je website te verlaten. 

Ook is er voor je Joomla website ook een SSL certificaat standaard inbegrepen in de SSD hosting. Hier kunnen de gegevens versleuteld worden die de bezoeker ingeeft op de website. En staat de website met een groen slot in de browserbalk.

Joomla is verder Open Source en daardoor gratis in gebruik, de enthousiaste community achter Joomla zorgt voor regelmatige updates. Zo zijn er diverse kleinere versie updates en de grotere Long Term Support versies. We raden aan voor productiewebsites nooit gebruik te maken van beta versies. Maar van de LTS versies voor de beste stabiliteit. 

De voordelen van MijnHostingPartner

MijnHostingPartner is een webhoster die als doel heeft om transparante hosting neer te zetten voor iedereen die een online aanwezigheid wil maken. Of het nu voor de starter is die net begint of voor de veteranen onder de website makers. Met Joomla hosting kan je uiteraard het een en ander aan vragen hebben. Bij MijnHostingPartner beantwoorden we deze vragen zoveel mogelijk met de online chat of het Ticketsysteem. Zo kunnen wij de kosten van de pakketten op een lage prijs houden. 

Verder zijn er geen verborgen kosten en zijn de specificaties uitmuntend voor wat jij nodig hebt voor jouw eigen Joomla website. Kies het pakket wat bij jou past uit de bovenstaande opties. Het verschil is enkel de aanwezige schijfruimte. 

Email bij de Joomla site

Met een website wil je natuurlijk ook jouw eigen email paraat hebben staan. Met onze email beschik je altijd en op elk apparaat over je email. Je logt in via onze webmail of jouw favoriete email client om hiervan gebruik te maken. Ook beschik je over een agenda en de laatste SPAM bescherming voor het afvangen van SPAM en het beschermen van jouw gegevens. 

Mocht je verder nog vragen hebben over het hosten van een Joomla website, schroom dan niet om even op onze online chat te komen!