Webhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.be

Wat levert een goede website op?

Wat levert een goede website op?
MijnHostingPartner

Wat levert een goede website op?

Een website kan een aardige investering van tijd, geld en moeite zijn om te realiseren. Zelfs met behulp van handige tools die het je makkelijk maken om een website in een middagje op te zetten. Zal je nog steeds wat meer tijd dienen te steken in het ontwikkelen van de content of inhoud van de website, en natuurlijk het onderhoud hiervan. De vraag komt dan wellicht in je op wat een website nu op kan leveren. Dat gaan we behandelen in dit artikel, lees snel verder!

Optimaal bereikbaar

Met een goede website is jouw bedrijf optimaal bereikbaar, hiermee bedoelen we dat je altijd gevonden kan worden op zowel Google Maps, als het Google Zoeknetwerk. Zo kunnen mogelijke klanten en bestaande je op elk moment terugvinden en contacteren. Indien jouw website ook voorzien is van informatie, contact gegevens of zelfs een aankoopmogelijkheid dan kan jouw website ook voor je passief 24/7  voor je werken. Zodra jouw website namelijk bereikbaar is via de browser en goed te gebruiken is in zowel mobiele apparaten als desktop. Dan kan hier altijd gebruik gemaakt van worden. 

Voordelig op te starten met de hosting van MijnHostingPartner.nl

Wanneer je jouw website zelf gaat ontwikkelen of een collega hiervoor klaar hebt staan, dan kan dit ook voor een kleine investering live worden gezet. Voor een klein bedrag per jaar heb je al een hosting pakket naar keuze en een domeinnaam die je overal voor kunt gaan gebruiken. Met het zelf ontwikkelen van de website kan je gebruikmaken van enkele gemakkelijke tools, zoals het Content Management Systeem WordPress, waarin je eenvoudig aan de slag kunt gaan om de website te maken. 

De juiste website kan meer leads of conversies opleveren

Indien jouw website goed ingericht en visueel aantrekkelijk is, dan kan jouw website ervoor zorgen dat deze voor je werkt. Met activerende, informatieve, of aansprekende teksten, kan je er samen met beeldmateriaal en Call to Actions ervoor zorgen dat er leads worden gegenereerd voor jouw bedrijf. Waarin een collega of jezelf dan vervolgens achteraan kan gaan om te bevestigen of kennis mee te maken. 

Een website kan ook op vele verschillende wijzen worden ingezet, en is geheel zelf verder in te richten naar wens. Met een aantal verschillende manieren is de website verder in te richten. Met een Content Management Systeem heb je hier vaak een thema of kant en klare layout voor. Waarin je zelf kunt gaan experimenteren met bijvoorbeeld de kleuren en functionaliteit. Je hebt hier dus een hoop vrijheid in wat zonder extra kosten gemakkelijk opgezet kan worden. 

Gemakkelijker, doelgerichter en voordeliger met online advertenties

Het grote voordeel van het opzetten van een website is ook het adverteren wat hierdoor mogelijk wordt. Met het maken van een website heb je een online adres waar iedereen op terecht kan. Je kan vervolgens adverteren op Sociale Media om mensen naar de website toe te krijgen, of in het Google Zoek en Display netwerk. Je betaald hier meestal per klik of impressie voor. En kan je geheel afstemmen aan het soort bezoeker wat je graag wilt zien op jouw website. Heb je bijvoorbeeld een loodgieter zaak in Utrecht, dan kan je ook enkel de advertentie laten zien aan mensen in Utrecht en omgeving. Die specifiek zoeken naar een loodgieter via Google. Dit maakt het dus ontzettend gericht en verhoogt je kansen op een conversie. 

Ook kan je het gehele proces van een betalende klant teruglopen met een tool zoals Google Analytics. Je ziet dan hoe de klant bij je is binnen gekomen, welke pagina’s hij heeft bezocht en wanneer hij heeft besloten om een conversie te maken. Dit kan dus vele malen duidelijker worden ingezien dan traditionele print of televisie media. Een schat van informatie die je dus kunt inzetten bij andere campagnes, om het eerdere succes uit te breiden.

Een website kan je dus vele voordelen geven, zowel passief als actief voor jouw bedrijf. Begin hem nu voor een laag jaarlijks bedrag bij MijnHostingPartner.nl!