Webhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.be

Webhosting in Nederland

Webhosting in Nederland
MijnHostingPartner

Webhosting in Nederland

MijnHostingPartner.nl is een webhosting bedrijf gevestigd in Nederland.

Wij zijn begonnen in 2008 met een concept waarmee wij ons als webhost onderscheiden ten op zichtte van de rest van de hostingbedrijven. In plaats van de traditionele manier van communiceren hebben wij een effectievere manier gevonden om onze klanten te bedienen. Alle communicatie verloopt via de online chat, waar we 6 dagen per week tijdens kantooruren bereikbaar zijn, en het ticketsysteem die 24/7 in de gaten gehouden wordt door onze support medewerkers. Met de chat kunnen we meerdere klanten tegelijk bedienen en zijn we in staat om kwalitatief hoogstaande support te leveren. Komen we er via de chat niet uit dan kunnen we altijd nog telefonisch contact opnemen met de klant.  
MijnHostingPartner.nl is een van de snelst groeiende (Windows) hosters van Nederland. In de afgelopen jaren hebben we onze producten afgestemd op de vraag en blijven we evolueren om u als klant de het beste te geven wat de markt te bieden heeft voor de scherpste prijs. Heeft u vragen over onze dienstverlening neem dan contact op met de verkoopafdeling. Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.


Webhosting in Nederland

Met de start van MijnHostingPartner.nl als webhoster hadden wij aanvankelijk maar 3 pakketten.

Het domein pakket, email pakket en totaal pakket. De eerste twee pakketten zijn vrijwel ongewijzigd gebleven. Het Totaalpakket is altijd aan het veranderen met updates en meer ruimte. In het email pakket was het zoals ook nu mogelijk om uw email accounts onder te brengen voor alleen email hosting.
In het huidige aanbod hebben wij er geleidelijk meer pakketten bij gekregen, zoals het Totaal XL pakket waar u geen limiet heeft op de data. Dit jaar is het SSD pakket en de ASP.NET Core pakketten toegevoegd aan de productrange. Bij het SSD hosting pakket beschikt u over de snelste webhosting met gebruik van SSD technologie in de server en bij de ASP.NET core hosting pakketten beschikt u over de laatste ASP.NET mogelijkheden.


 

Voor ontwikkelingen en meldingen van MijnHostingPartner.nl kunt u altijd lid worden van onze Facebook pagina.

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht via de online chat en ticketsysteem.