Webhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.be

Aparte webservers

Webhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.beWebhosting Belgie - Mijn Hosting Partner.be

Aparte webservers

Resellers draaien bij MijnHostingPartner.nl op aparte webservers en staan los van onze eigen webservers voor de doorsnee klant van MijnHostingPartner.nl. Zo heb je een zeer stabiele omgeving en door de cloud omgeving is dit tevens zeer schaalbaar. Reseller omgevingen kunnen met je bedrijf meegroeien en zijn daardoor heel flexibel.

Met onze aparte servers voor Resellers maak je standaard gebruik van SSD schijven op de hosting. Dit zorgt ervoor dat websites en bestanden vele malen sneller beschikbaar zijn dan bij traditionele harde schijven. Goed voor de bezoekers van de pagina en dus ook goed voor je klanten! Samen met een gratis SSL certificaat van Lets Encrypt kan je ervoor zorgen dat de websites ook een voorsprong hebben in de ranking van Google. Die houdt namelijk rekening met SSL certificaten en de laadtijd van de websites.

Je hebt de gebruikelijke tools die je verwacht zoals PHPmyAdmin voor MySQL database beheer en ons uitgebreide control panel om al je websites te beheren vanaf 1 plek. Ook is via de web app gallery een breed arsenaal aan scripts beschikbaar waardoor applicaties zoals WordPress of Umbraco binnen enkele klikken geïnstalleerd kunnen worden.

Reseller aparte webservers